Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

2023-06-13

Αγαπητοί φίλοι,

Χθες 12/6 αργά το βράδυ είχαμε την τιμή να καθίσουμε μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη για να παρουσιάσουμε το έργο μας σαν σύλλογος καθώς και να συζητήσουμε για το μέλλον του αγαπημένου μας χόμπυ.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο κ. Ανδρουλάκης έδειξε τη δέσμευση του για την προώθηση διαφόρων αθλημάτων στα πλαίσια του νομού αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα, κάτι που τον κάνει ειδικό στο θέμα όντας ένα από τα άτομα που έθεσαν τα θεμέλια δημιουργίας της επίσημα αναγνωρισμένης πλέον ομοσπονδίας skateboard. Τώρα, έχει στρέψει την προσοχή του στο airsoft, αναγνωρίζοντας τις δυνατότητές του να αναπτυχθεί και να ευδοκιμήσει ως αναγνωρισμένο άθλημα.

Μοιραστήκαμε με τον κ. Ανδρουλάκη τις πρόσφατες δραστηριότητες και επιτεύγματα του συλλόγου μας, αναδεικνύοντας την αφοσίωση και το πάθος που επιδεικνύουν τα μέλη μας. Ήμασταν ενθουσιασμένοι που είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τα μελλοντικά μας σχέδια και τις φιλοδοξίες μας για τον σύλλογο μας!

Είμαστε χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε μια τόσο ουσιαστική συζήτηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρουλάκη. Οι ιδέες του, η ενθάρρυνση και η δέσμευση του για την airsoftικη κοινότητα μας έχουν αναζωογονήσει, παρακινώντας μας να εργαστούμε σκληρότερα για την επίτευξη των στόχων μας.

Κάπου εδώ θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον Γιάννη Ανδρουλάκη για την αμέριστη υποστήριξη και πίστη του στην προσπάθεια μας. 


Μείνετε συντονισμένοι!