Κανόνες ILEGAL

Ruleset and more

1. Εισαγωγή

Το παρόν σενάριο αποτελεί προσομοίωση σύρραξης στο Μεξικό μεταξύ Αμερικάνικου TaskForce και του CJNG cartel. Στόχος είναι μέσα από μια σειρά αποστολών να τεστάρουμε τα όρια των παικτών σε ότι αυτό συνεπάγεται. Η υπομονή, η υπακοή, η μαχητικότητα, η όρεξη για παιχνίδι, η ευγενής άμιλλα και πάνω απ' όλα η ηθική και ο χαρακτήρας του παίκτη θα είναι εκείνα που θα θέσουν τις βάσεις για τα επόμενα παιχνίδια της σειράς ILEGAL.

Καθ' όλη τη διάρκεια του σεναρίου θα σας δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε κατά γράμμα, και με μηχανισμό παιχνιδιού τον οποίο θα πρέπει να έχετε κατανοήσει πλήρως προτού κάνετε το ταξίδι για την Ιεράπετρα. Χωρίς να θέλουμε να χωρίσουμε τους παίκτες σε κατηγορίες, θα σας προτείναμε να επικοινωνήσετε με το διοικητή της παράταξης σας έτσι ώστε να σας βάλει σε αποστολές οι οποίες είναι στα μέτρα σας, δεν είναι κακό κάποιος να θέλει να παίξει το ρόλο και να έρθει για την παρέα και για κάποιον άλλο να θέλει να παίξει το σενάριο στα άκρα του. Η ποιότητα του παιχνιδιού θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από το αν οι παίχτες θα ακολουθήσουν πιστά τους κανόνες-οδηγίες της διοργάνωσης.

Κάθε απόκλιση από τους κανόνες και το σενάριο απ' τον οποιοδήποτε, θα ληφθεί υπ' όψη για μελλοντικά σενάρια, γι' αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για το οτιδήποτε.


2. Πεδίο

Το σενάριο θα διεξαχθεί στο πεδίο του Συλλόγου Αεροσφαίρισης Ιεράπετρας ''Ολόκαλον'' καθώς και τη γύρω περιοχή έκτασης 2 τ.χμ το οποίο βρίσκεται στους λόφους του χωριού Ανατολή. Παρακαλούμε τους συμμετέχοντες να μεριμνήσουν για την μεταφορά τους με άλλους παίκτες καθώς ο χώρος στάθμευσης που δίνεται στην εικόνα είναι περιορισμένος (link: https://goo.gl/maps/ayruf3uEWcJJzdbv5 )

Θα σας μεταφέρουν από και προς το πεδίο μέλη της διοργάνωσης με αγροτικά αυτοκίνητα.

Ο παραπάνω χάρτης με διάφορα σημεία ενδιαφέροντος θα υπάρχει στην εφαρμογή Ares Alpha την οποία πρέπει να έχουν στα κινητά τους οι αρχηγοί των ομάδων ή οι αρχηγοί που θα οριστούν από τη διοργάνωση.


3. Ιστορικό

Στην Τσιουάουα του Μεξικού, φωλιασμένη ανάμεσα στα απόκρημνα βουνά, βρίσκεται η ήρεμη πόλη Loma Blanca. Γνωστή για τα μαγευτικά τοπία της και τη στενή της κοινότητα, ήταν ένα μέρος όπου γεννήθηκαν όνειρα και γαλουχήθηκαν ελπίδες μιας που η πόλη ήταν αρκετά κοντά στα σύνορα με την Αμερική και ο τουρισμός από Αμερικανούς πολίτες άνθιζε. Κάτω από τη γραφική της πρόσοψη, ένα απαίσιο υπόγειο ρεύμα απειλούσε να διαλύσει την πόλη.

Ένα αδίστακτο καρτέλ ναρκωτικών γνωστό ως Jalisco Nueva Generacion Cartel (CJNG) είχε βάλει στο στόχαστρο τη Loma Blanca μιας που αρκετοί δρόμοι που οδηγούσαν στην γη της επαγγελίας για εκείνους περνούσαν μέσα από την πόλη. Με επικεφαλής τον αινιγματικό και διψασμένο για εξουσία Eladio "El Diablo" Ramirez, Το καρτέλ προσπάθησε να ελέγξει τις αυτές τις διαδρομές εμπορίου που περνούσαν από την πόλη. Η ακόρεστη πείνα τους για εξουσία και πλούτο τους είχε οδηγήσει να ενορχηστρώσουν ένα βασίλειο τρόμου, εκμεταλλευόμενοι τους ευάλωτους και διεισδύοντας στον τοπικό πληθυσμό.

Η πληροφορία για την αυξανόμενη επιρροή του καρτέλ έφτασε στα αυτιά των αμερικανικών αρχών. Ανησυχώντας για την αυξανόμενη επιρροή κοντά στα σύνορά τους, μια ειδική Task Force στάλθηκε στη Loma Blanca. Αποτελούμενη από άριστα εκπαιδευμένους πράκτορες από διάφορες υπηρεσίες όπως η DEA, Delta Force καθώς και Ομάδα Ειδικών Αποστολών του στρατού του Μεξικού με μοναδικό στόχο να διακόψει τις λειτουργίες του καρτέλ και να τους παραπέμψει στη δικαιοσύνη. 


4. Δηλώσεις Συμμετοχής

Όλοι οι συμμετέχοντες ή οι αρχηγοί των ομάδων θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής που τους έχει δοθεί και να καταβάλουν το ποσό των 25 ευρώ εντός προθεσμίας που θα δοθεί στο email επιβεβαίωσης.

Χρόνοι:

Παρασκευή 10/11/23 

 • 09:00-12:00 Άφιξη στο πεδίο
 • 09:00-13:00 Μεταφορά παικτών
 • 09:00-15:00 Ετοιμασία Camp
 • 15:00-15:30 Briefing Αρχηγών
 • 16:00 Έναρξη

Κυριακή 12/11/23 

 • 13:00 Λήξη
 • 13:00-14:00 Απενημέρωση
 • 14:00 Επιστροφή στο camp


ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής από πλευράς παίκτη δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων. 


5. Φαγητό

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα λειτουργεί «αυτοσχέδια» (θα συμμετέχει στο LARP) ταβέρνα με καφέ και φαγητό εντός του χώρου του χωριού. Για να μπορέσετε να μπείτε στο χώρο είναι απαραίτητο να έχετε δηλώσει στο διοικητήριο της παράταξης σας πως είστε εκτός παιχνιδιού για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και να εισέλθετε στο χωριό χωρίς αεροβόλα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να κινηθείτε προς το χωριό για φαγητό πρέπει να ενημερώσετε το HQ της παράταξης σας, να αφήσετε τα αεροβόλα σας και να πάτε προς το χωριό φορώντας τα πορτοκαλί γιλέκα σας. Αν είναι βράδυ ανάβετε και τα κόκκινα φώτα που υποδηλώνουν πως είστε ανενεργοί. 


6. Παρατάξεις

Jalisco Nueva Generacion Cartel
OCDE Task Force
Loma Blanca (LARP)

Jalisco Nueva Generacion Cartel

Dress Code: Greek Lizard/Olive/M. Tropic/Green Camo/Woodland σχέδια, θα εκτιμηθεί να ΜΗ φοράτε κράνος.

RADIO CH1: 446.006

Σημαία: Κόκκινη


OCDE Task Force

Dress Code: Multicam/AOR1/Atacs/Pentacamo θα εκτιμηθεί κράνος στον εξοπλισμό και αεροβόλα αμερικάνικου τύπου.

RADIO CH5: 446.056

Σημαία Μπλέ


Θερμή παράκληση τα squad να είναι ομοιόμορφα φτιαγμένα ανά ομάδα.

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ, ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ.


Loma Blanca (LARP)

PMC ή και μονόχρωμα παντελόνια, καρό πουκάμισο για να προσομοιωθούν όσο καλύτερα γίνεται οι κάτοικοι της περιοχής.

RADIO CH10: 446.118


7. Chain Of Command

Jalisco Nueva Generacion Cartel:

 1. Διοικητής
 2. Υποδιοικητής
 3. Platoon Commanders
 4. Squad Leaders
 5. Παίκτες (1-8)

Υπάρχει ελευθερία κινήσεων, μοιράστε ρόλους στα squads σας με περιορισμό 1 medic και 2 υποστηρικτικά της επιλογής σας αεροβόλα ανά squad και 1 ανά είδος.

OCDE Task Force

 1. Διοικητής
 2. Υποδιοικητής
 3. Platoon Commanders
 4. Squad Leaders
 5. Παίκτες (1-8)

Υπάρχει ελευθερία κινήσεων, μοιράστε ρόλους στα squads σας με περιορισμό 1 medic και 2 υποστηρικτικά της επιλογής σας αεροβόλα ανά squad και ένα ανά είδος.


8. Κανόνες και Gameplay

ΚΑΒΑΤΖΕΣ:

Οκτώ καβάτζες με συγκεκριμένο αριθμό Cocaine Packs. Η κάθε καβάτζα θα περιέχει ωράριο με την αντίστοιχη ώρα πάνω στα πακέτα. Π.χ σε περίπτωση που πάτε 20:30, μπορείτε να πάρετε τα διαθέσιμα πακέτα με ώρες-μέρα μέχρι και 20:30.

Τα πακέτα είναι διεκδικούμενα και αφού τα πάρετε μέχρι να φτάσουν στη βάση. Σε περίπτωση που απενεργοποιηθεί παίκτης και έχει στην κατοχή του cocaine pack το εμφανίζει και το σηκώνει με το χέρι ψηλά. Αν οι αντίπαλοι δεν τα πάρουν κατά τη διάρκεια του bleedout τότε παραμένουν στην κατοχή του παίκτη.

EXTRA ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ:

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα σας δοθούν αποστολές από το διοικητή της παράταξης σας. Θα έχετε τον απαραίτητο χρόνο για να προετοιμάσετε την αποστολή σας, αυτές οι αποστολές είναι καίριας σημασίας για τη γραμμική εξέλιξη του σεναρίου.

Απενεργοποίηση παίκτη: Αν απενεργοποιηθείτε τότε έχετε στη διάθεση σας 5 λεπτά (έγινε αλλαγή από 3) έως ότου βρεθείτε σε θέση bleed out. Σε περίπτωση που απενεργοποιηθείτε και δεν έχετε στη διάθεση σας medic, τότε φοράτε τα απαραίτητα (πορτοκαλί γιλέκο) και ακολουθείτε την ομάδα σας 20 μέτρα πιο πίσω. Έως ότου η ομάδα σας είναι σε θέση να κάνει regroup και να επιστρέψει σε respawn.

Medic: Στο παρόν επεισόδιο θα χρησιμοποιηθεί το medic από άτομα που θα φέρουν ειδικά διακριτικά και μόνο αυτοί μπορούν να επαναφέρουν παίκτη 1 φορά ανά ζωή στο παιχνίδι εκτός την περίπτωση που παίκτης επιστρέψει στο αρχικό respawn. Για το medic θα χρησιμοποιηθεί Tourniquet. Ρωτήστε τη διοργάνωση αναφορικά με αυτό καθώς δε παίζουν περιβραχιόνια με σκρατς. Σε περίπτωση που δεν έχετε στη διάθεση σας Tourniquet δε θα μπορείτε να δεχθείτε medic.

Respawn: Στο παρόν επεισόδιο το respawn θα πραγματοποιείται στα Control Points τα οποία είναι διεκδικούμενα και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αν και μόνο αν είναι στο χρώμα της ομάδας σας και δε βάλλονται (ακόμα και αν υπάρχει ενεργή άμυνα στο σημείο δε μπορείτε να κάνετε respawn), επίσης σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να σας ζητηθεί απο τη διοργάνωση να πάτε σε συγκεκριμένο σημείο του χάρτη με σκοπό να κάνετε respawn. Το Respawn γίνεται σαν Squad και οχι ατομικά. 


LARP: Ένα από τα πιο βασικά στοιχεία στα παιχνίδια της σειράς "ILEGAL" είναι το έντονο LARP καθώς θέλουμε να προσδώσουμε όσο δυνατόν περισσότερο ρεαλισμό, ένταση αλλά και "χαβαλέ" ανάλογα την αποστολή ή το σημείο του παιχνιδιού.

Τα άτομα που απαρτίζουν την "παράταξη" των χωρικών είναι ειδικά εκπαιδευμένα και έχουν συμμετάσχει σε πρόβες για το κομμάτι του LARP κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Μέσα στο κομμάτι του LARP από την πλευρά των χωρικών περιλαμβάνονται βωμολοχίες, σωματικές επαφές (κάποιο ελαφρύ σπρώξιμο, ακινητοποίηση των χεριών κτλπ), ειρωνεία, καθώς επίσης και "φυλάκιση", δέσιμο χεριών, ανάκριση με αρκετή ένταση, νερό κτλπ.

Αρχικός αλλά και βασικότατος στόχος στο Airsoft είναι να περάσουμε καλά, ωστόσο καλώς ή κακώς το κομμάτι του LARP δεν είναι για όλους τους χαρακτήρες και τις ιδιοσυγκρασίες. Γι' αυτό τον λόγο θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε έαν κάποιος δεν θέλει να συμμετάσχει στο κομμάτι LARP του χωριού.

Το χωριό στην μέση (περίπου) του πεδίου είναι "ζωντανό" και μέσα σε αυτό λειτουργεί μια μικρή κοινωνία καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Είναι ουδέτερος και ανεξάρτητος χώρος ωστόσο οι δυνάμεις του θα κλίνουν ανάλογα με το ποια παράταξη από τις δυο θα έχει την εύνοια τους μέσα από αποστολές, ανταλλαγές, χρηματισμούς, χάρες κ.α

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μπείτε οπλισμένοι μέσα στο χωριό και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΩΣ να βάλετε μέσα σε αυτό ΕΚΤΟΣ εάν σας δοθεί άδεια από την Διοίκηση η οποία θα δοθεί σε συγκεκριμένο στάδιο του παιχνιδιού.

Όρια Joule

Sidearms:         <= 1 joule με ελάχιστη απόσταση βολής τα 0 μέτρα. Φόρτος 40 bbs

ASSAULT:          <= 1.2 joule με ελάχιστη απόσταση βολής τα 5 μέτρα semi, 10 full auto. Φόρτος 6 mags x 40 bbs

DMR:                   <= 2.2 joule με ελάχιστη απόσταση βολής τα 25 μέτρα μόνο semi. Φόρτος 6 mags x 20 bbs

SNIPER:             <= 3.5 joule με ελάχιστη απόσταση βολής τα 40 μέτρα. Φόρτος 6 mags x 15 bbs

SUPPORT:        <= 1.7 joule με ελάχιστη απόσταση βολής τα 20 μέτρα. Φόρτος 1500 bbs


Επιτρεπόμενοι τύποι αεροβόλων

Για DMR το αεροβόλο πρέπει να προσομοιώνει τον ρόλο του ακροβολιστή, πχ δεν επιτρέπονται πλατφόρμες ΑΚ και Μ4 με απλά την προσθήκη πιο μακριάς κάννης με την χρήση σιγαστήρα. Προτιμήστε ρέπλικες που χρησιμοποιούνται και στην πραγματικότητα ως DMR. Υποχρεωτική χρήση διόπτρας, δίποδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ αεροβόλα που ρεαλιστικά χρησιμοποιούνται ως DMR και δεν πληρούν τα παραπάνω (π.χ. μήκος 1 μέτρο) δεν θεωρούνται αποδεκτά για την προσομοίωση του ρόλου στο airsoft.

Για SUPPORT επιτρέπονται αντίγραφα LMG/HMG.

Για όλες τις κατηγορίες υποστηρικτικών απαγορεύεται η χρήση τους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες για διευκρινίσεις ενημερώστε τη διοργάνωση.


9. Υλικά

Διαβίωση

• Σκηνή*

• Φαγητό*

• Νερό*

• Υπόστρωμα*

• Sleepingbag*

• Φακός σκηνής

• Μωρομάντηλα

• Οδοντόβουρτσα, οδοντόπαστα

• Πλαστικές σακούλες για σκουπίδια*

• Πολυεργαλείο

Επικοινωνίες

• Κινητό τηλέφωνο.

• Powerbank (συνίσταται για Squad Leaders & Platoon Commanders).

• Ασύρματος PMR (υποχρεωτική για SL&PC).

• Εφαρμογή Messenger (υποχρεωτική για SL&PC)

• Εφαρμογή ARES ALPHA (υποχρεωτική για SL&PC)

Εξοπλισμός Αεροσφαίρισης

• Αεροβόλο*

• Τουρνικέ μαύρο/κόκκινο για το medic*

• Προστασία προσώπου-ματιών*

• Γυαλιά ασφαλείας με διάφανους φακούς*

• Γεμιστήρες mid/lowcap*

• Βιοδιασπώμενα BBs*

• BB loader

• Γάντια, επιγονατίδες, επιαγκωνίδες

• Αέριο

• Φακός*

• Μπαταρίες

• Γιλέκο σημάνσεως πορτοκαλί χρώμα*

• Κόκκινο φωτάκι*


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ:

• Η αφαίρεση του εξοπλισμού προστασίας παρά σε συγκεκριμένους χώρους

• Η απομάκρυνση από το squad σου.

• Η χρήση αεροβόλου από και προς τα οχήματα.

• Χειροβομβίδες φλόγας/καπνογόνα εκρηκτικής ύλης

• Χρήση bb loader μέσα στο πεδίο

• Χρήση αθλητικού υποδήματος πλην άρβυλου

• Η ρίψη σκουπιδιών

• Η χρήση κατασκευών της διοργάνωσης σε περίπτωση που δεν είναι μέρος αποστολής

• Η χρήση πεδίου εκτός του οριοθετημένου.


10. Επικοινωνία

Για ότι επιθυμείτε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των group chat που έχουν δημιουργηθεί, στη σελίδα ILEGALκαι στα τηλέφωνα:

Γιάννης: 6980884357

Μανώλης: 6970686398

Γιώργος: 6907328072

Πολιτική Ασφαλείας

1. Ο δικτυακός τόπος που διατίθεται στη διεύθυνση https://www.airsoftierapetra.com (εφεξής αποκαλούμενος"Ιστοσελίδα") δεν συλλέγει αυτόματα καμία πληροφορία, εκτός από πληροφορίες που παρέχονται οικειοθελώς από τους χρήστες της, όπως διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και προσωπικά δεδομένα ως πληροφορίες που περιέχονται σε αρχεία cookie. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των χρηστών και τα προσωπικά δεδομένα δεν μοιράζονται με τρίτους. Κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα να ζητήσει από την ιστοσελίδα να αφαιρέσει πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν.

2. Τα αρχεία cookie (τα αποκαλούμενα "cookies") είναι δεδομένα πληροφορικής, σε συγκεκριμένα αρχεία κειμένου, τα οποία αποθηκεύονται στη συσκευή του χρήστη του διαδικτυακού τόπου για τη χρήση των ιστοσελίδων του διαδικτυακού τόπου. Τα Cookies περιέχουν κυρίως το όνομα της ιστοσελίδας προέλευσης, το χρόνο αποθήκευσης στη συσκευή του χρήστη κι έναν μεμονωμένο αριθμό.

3. Τα cookies χρησιμοποιούνται για:

α) να προσαρμόσουν το περιεχόμενο των ιστοσελίδων του ιστοτόπου στις προτιμήσεις του χρήστη και να βελτιστοποιήσουν τη χρήση τέτοιων ιστοσελίδων. Ειδικότερα, τα αρχεία Cookies καθιστούν δυνατή την αναγνώρισή της συσκευή του χρήστη του ιστότοπου και εμφανίζουν σωστά μια ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του χρήστη,

β) να δημιουργήσουν στατιστικά στοιχεία που να επιτρέπουν την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες του διαδικτυακού τόπου χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες, επιτρέποντας έτσι τη βελτίωση της δομής και του περιεχομένου τους,

γ) να διατηρήσουν την περίοδο λειτουργίας του χρήστη του διαδικτυακού τόπου (μετά τη σύνδεση), ώστε να μην χρειάζεται να εισαγάγετε ξανά ο κωδικός πρόσβασής του στην ιστοσελίδα.

4. Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί δύο βασικούς τύπους αρχείων cookie: Cookies περιόδου λειτουργίας και μόνιμα cookies. Τα Cookies περιόδου σύνδεσης είναι προσωρινά αρχεία που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή του χρήστη μέχρι να αποσυνδεθεί ο χρήστης, να αφήσει μια ιστοσελίδα ή να κλείσει μια εφαρμογή λογισμικού (πρόγραμμα περιήγησης ιστού). Τα μόνιμα cookies αποθηκεύονται στη συσκευή του χρήστη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το οποίο ορίζεται από τις παραμέτρους του αρχείου ή έως ότου διαγραφεί από το χρήστη το ίδιο το αρχείο.

5. Σε πολλές περιπτώσεις το λογισμικό που χρησιμοποιείται για την περιήγηση σε ιστοσελίδες (web browser) επιτρέπει αποθήκευση των αρχείων cookie στη συσκευή του χρήστη από προεπιλογή. Οι χρήστες του ιστότοπου ενδέχεται να αλλάξουν cookie οποιαδήποτε στιγμή. Αυτές οι ρυθμίσεις μπορούν να αλλάξουν ιδιαίτερα με τέτοιο τρόπο όπως να αποκλείσετε τον αυτόματο χειρισμό των cookies στις ρυθμίσεις προγράμματος περιήγησης ιστού ή να ενημερώνεται ο χρήστης κάθε φορά που αποθηκεύονται τα cookies στη συσκευή τους. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες και τους τρόπους χειρισμού των cookies διατίθενται στις ρυθμίσεις του λογισμικού (πρόγραμμα περιήγησης ιστού).

6. Ο χειριστής της Ιστοσελίδας ενημερώνεται ότι ο περιορισμός της χρήσης των cookies μπορεί να επηρεάσει ορισμένες από τις λειτουργίες που υπάρχουν στις ιστοσελίδες του διαδικτυακού τόπου.

7. Τα cookies που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή χρήστη του διαδικτυακού τόπου μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από τους διαφημιζόμενους και συνεργάτες που συνεργάζονται με τον χειριστή της Ιστοσελίδας.

Αποποίηση Ευθύνης

Η ιστοσελίδα https://www.airsoftierapetra.com καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες και τα λοιπά στοιχεία που εμφανίζονται στο διαδικτυακό του τόπο (website) είναι ορθά και πλήρη. Όμως, δε φέρει καμία ευθύνη για ενδεχόμενο λάθος ή παράλειψη στοιχείων, σχετικά με την ακρίβεια και αξιοπιστία των παραπάνω πληροφοριών και στοιχείων, για τυχόν ζημιά προερχόμενη άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση των παραπάνω πληροφοριών και στοιχείων.

Οι διασυνδέσεις με άλλους διαδικτυακούς τόπους (websites) παρέχονται μόνο για πληροφόρηση και το website https://www.airsoftierapetra.com δεν έχει καμία ευθύνη προερχόμενη από πρόσβαση σε αυτούς.

Όλοι οι επισκέπτες συμφωνούν ότι κάθε πρόσβαση και χρήση του δικτυακού τόπου https://www.airsoftierapetra.com χρησιμοποιείται με δική τους ευθύνη.

Η ιστοσελίδα https://www.airsoftierapetra.com δεν είναι υπεύθυνη για την καταβολή αποζημιώσεων ή για οποιεσδήποτε άλλες αξιώσεις και απαιτήσεις ενδέχεται να προκύψουν λόγω της χρήσης των στοιχείων ή οποιασδήποτε πληροφορίας εμπεριέχεται σε αυτό.

Η χρήση του διαδικτυακού τόπου αποτελεί ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων και της πολιτικής απορρήτου που ακολουθούμε.